Etiketter

, , , , , , , , , ,

En brudmakeup handlar om att ta fram det allra bästa hos dig utan att det ska se ansträngt ut. Det kommer bli en av dina största dagar och det ska synas – du ska lysa och det ska sitta hela dagen! Att få din brudmakeup lagd av ett proffs är definitivt att rekommendera även om du vill ha en naturlig känsla. Du kommer inte bara få en mer hållbar makeup men också kommer helheten bli bättre.

Screen Shot 2013-04-04 at 11.46.36 AM

Innan du träffar din makeupartist kan det vara bra att tänka på ett par saker som kan vara bra att ha i åtanke när man sätter igång och sminkar. När är det du ska ha bröllopet? Att ha årstiderna i baktanke kan vara bra för bla färgval på läppstift och rouge. Vad kommer du ha för blommor? Är det någon stark färg i buketten som skulle kunna vara fin att plocka upp i sminket? Hur kommer du ha håret? Om du tänkt dig mjuka, lite busiga lockar så är tex inte en stram gala makeup den bästa makeupen. Hur ser klänningen ut? Har du hittat inspiration från någon särskild epok eller kanske har klänningen någon färgklick någonstans som kan tas upp? Ta gärna med den en bild på det du tänkt dig och visa oss!

En bra bas är alltid bland det viktigaste i en sminkning och i detta fall kanske till och med ännu viktigare. Med Mineral Liquid Foundation kommer du få en jämn, naturlig och fin hy med lyster. Den ger en fin täckning men kommer tillåta din hy att andas och täpper inte igen några porer eller ger dig en kakig känsla.

För att trolla bort mörka skuggor under ögonen och ge dig ett vaket och piggt intryck är Mineral Illuminator perfekt. Den är lätt ljusreflekterande vilket bidrar till att den döljer utan att egentligen synas. Den innehåller även antioxidanter som hjälper till att vårda och skyddar den känsliga hyn under ögonen.

102609-ivanka-trump2-300bridal

När Ivanka Trump gifte sig strålade hela hon, bland annat tack vare den omsorgsfullt lagda basen.

När det kommer till din ögonmakeup handlar det om att jobba mycket med komplementfärger. Det här kan vara en rolig utmaning även för en makepartist då det handlar om att få dina ögon att ”pop” utan att sminka dem alltför hårt.
PUREs Mineral Shadow kommer i många fina färger och i och med att de har en fin lyster kommer de ge ett mjukare intryck. När du ska välja läppstift kan det vara bra att titta på färgerna i buketten. Det är på läpparna du lättast kan plocka upp färgen utan att det ser konstigt ut. PUREs Lux Lipstick är ett högpigmenterat läppstift som sitter bra och inte kladdar av sig. I och med att de innehåller bland annat shea butter och jojobaolja kommer läppstiftet kännas mjukt på läpparna och inte torka ut.

kate-middleton-royal-wedding

”A English rose” Kate Middletons rosiga kinder och läppar passar fint ihop med hennes mörka hår och den vita klänningen.

Screen Shot 2013-04-04 at 11.50.37 AM

Reese Witherspoon med sitt blonda hår och blåa ögon har ett typiskt skandinaviskt utseende och visar här på sin bröllopsdag att ”less is more”.

Brudsminkning på PURE utförs alltid vid 2 tillfällen (1495 kr och produkter ingår), under det första tillfället går vi igenom färger och vad du vill uppnå och vi lägger hela makeupen så du varken blir överraskad eller besviken på din stora dag. På den stora dagen är allt sedan klart och du kommer in och vi lägger den makeup du vill ha utan stress. Bor du i Stockholmsområdet kan vi också komma till dig eller till din frisör på den stora dagen om du föredrar det och det brukar vara populärt för många brudar.

Boka din brudsminkning hos oss på telefon 08-678 33 19 eller maila oss på specialevents@pureofsweden.com!